23948sdkhjf

Nyt Akkrediteringsråd

Rådet skal fremover foretage akkreditering af de enkelte videregående uddannelsesinstitutioner.
Med institutionsakkreditering får den enkelte institutions ledelse et mere entydigt ansvar for at sikre uddannelsernes kvalitet og relevans, lyder det fra Uddannelsesminister Morten Østergaard, der har udpeget Per B. Christensen som formand for rådet:

"Det kvalitetsarbejde, der ydes på erhvervsakademier, professionshøjskoler, universiteter samt maritime og kunstneriske uddannelsesinstitutioner, er afgørende for at sikre kvaliteten på de videregående uddannelser. Den eksterne sikring og udvikling af institutionernes eget arbejde med kvalitet og relevans er helt central i den opgave. Per B. Christensen har en bred og mangeårig erfaring fra uddannelsesområdet, og jeg er glad for, at han har påtaget sig hvervet som formand for Akkrediteringsrådet. Sammen med det øvrige råds kompetente medlemmer er der nu sat et nyt stærkt hold, og jeg ser frem til resultaterne af deres arbejde", siger Morten Østergaard.

Det er planen at alle universiteter samt hovedparten af professionshøjskoler og erhvervsakademier er institutionsakkrediteret ved udgangen af 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094