23948sdkhjf

En langsigtet investering

PKA køber 25 procent af aktierne i Aarhus-baserede Unisense FertiliTech.
Unisense FertiliTech har specialiseret sig i at producere avanceret måleteknologi til optimering af kunstig befrugtning. Effekten af selskabets teknologi er beskrevet i den videnskabelige litteratur, hvor en meget omfattende undersøgelse publiceret sidste år i tidsskriftet "Fertility & Sterility" konkluderer, at succesraten øges med 20 pct.

Mere end 7.000 børn er allerede blevet født ved hjælp af Unisense FertiliTechs teknologi, og i dag er den globalt blevet anvendt i over 50.000 behandlinger.

Selskabet er repræsenteret i godt 30 forskellige lande og har på bare to år opnået en omsætning på 75 mio. kr.

- Vi ser meget frem til samarbejdet med PKA, som med denne langsigtede investering bidrager positivt til at skabe stabilitet i ejerskabet af Unisense FertiliTech, siger adm. direktør i FertiliTech, Jens K. Gundersen.

Et selskab i vækst

Lillian Bondo, formand for Jordemoderforeningen og næstformand i Pensionskassen for Sundhedsfaglige under PKA, bifalder investeringen af flere grunde:

- Det er et selskab, som er i vækst, og det må derfor forventes at kunne give et godt afkast til vores medlemmers pensioner. Dernæst, så er det tilfredsstillende at kunne bidrage til udvikling af teknologier, der kan være med til at afhjælpe barnløshed, en lidelse, som rammer uforholdsmæssigt mange kvinder og mænd verden over, siger Lillian Bondo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062