23948sdkhjf

Nordens største fødevaremesse

21.783 fagfolk smagte på mad, kiggede på køkkenudstyr og deltog i konkurrencerne på Nordens største madmesse - Foodexpo - i Herning Messecenter
Der var tilfredshed hos både udstillere og de 13 brancheorganisationer bag Foodexpo, da Nordens største fødevaremesse lukkede tirsdag i MCH Messecenter Herning.

"Foodexpo har fuldt ud levet op til vores forventninger. Jeg har fået masser af positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer, som har haft en rigtig god messe. Især kvaliteten af de besøgende har været helt i top, og det er afgørende," siger direktør Niels Jensen for Daligvareleverandørene i Danmark med 130 medlemmer, der tæller bl.a. Arla Foods, Carlsberg og Kohberg Brød.

Aftaler indgået

I alt 368 udstillere var med på Foodexpo i MCH Messecenter Herning. Og efter flere års fravær var de helt store fødevareleverandører igen tilbage på messen. De danske Dagligvareleverandører øgede deres messedeltagelse med 173 pct. med 41 udstillere i 2012 mod 15 i 2010. Heriblandt giganten Lantmännen Unibake.

"Jeg er helt overvældet. Foodexpos nye koncept har givet messen et markant løft med større overskuelighed, professionalisme og kvalitet. Det har været en flot messe med masser af aktivitet. Vi har fået konkrete forretninger med hjem. Set i lyset af de gode resultater, så er vi helt sikkert med på næste Foodexpo," siger salgs- og marketingsdirektør Bjarne Nøhr, Lantmännen Unibake.

Samme melding lyder hos én af Danmarks største fødevareleverandører, Catering Engros:

"Vi er overbeviste om, at fremtidens fødevaremesse er i Herning. Her er de perfekte rammer og viljen. Som branche har vi fået skabt et nationalt samlingssted, hvor vi kan møde vores kunder og vise, at man ikke behøver tage til udlandet for at købe produkter. Vi har masser af gode fødevarer i Danmark. Det har været en ualmindelig god messe, og vi har fået masser af ordrer, som vi nu skal hjem og i gang med," fortæller direktør Henrik Clausen, Catering Engros.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078