23948sdkhjf

IKEA får handicappris

Handicapprisen i Høje-Taastrup Kommune går i år til møbelvarehuset IKEA, der i flere år har beskæftiget en gruppe medarbejdere med udviklingshæmning.
Virksomhedens inklusion af sårbare borgere bliver nu belønnet med Høje-Taastrup Kommunes Handicappris.

- Årets vinder gør præcis det, vi stræber efter i Høje-Taastrup Kommune: behandler mennesker med handicap med ligeværd og respekt, og gør en indsats for at give mennesker med et handicap et meningsfyldt arbejde, siger formand for kommunens Social- og Sundhedsudvalg Frederik A. Hansen.

Borgmester Michael Ziegler har også anerkendende ord til IKEA:

- IKEA er en virksomhed, der viser, at man sagtens kan påtage sig et stort socialt ansvar og drive en succesfuld virksomhed. Det er flot, at IKEA tænker ud af boksen og tilpasser nogle af opgaverne til de ansatte, frem for altid at gøre det omvendte. På den måde er IKEA en rollemodel for andre virksomheder i kommunen, siger han.

En værdifuld arbejdskraft

- Det er en kæmpe glæde i hverdagen - menneskeligt og fagligt - at arbejde sammen med mine kolleger med handicap. De er en værdifuld arbejdskraft på lige fod med alle andre, hvis man tilpasser opgaver og ledelsestil til medarbejdernes individuelle evner og behov, siger teamleder i IKEA, Zuzette Christensen.

Der var hård konkurrence om handicapprisen i år Den anden nominerede var IF Coming Up, som yder en stor indsats for at tilbyde psykisk sårbare mennesker mulighed for at dyrke idræts- og foreningslivet på Vestegnen.

- Alle de gode initiativer husker os på, at handicappedes vilkår angår os alle, at vi alle er ansvarlige for at behandle mennesker med handicap med respekt og ligeværd og inkludere mennesker med handicap i alle sider af samfundslivet," siger social- og sundhedsudvalgsformanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.072