23948sdkhjf

Rehab-udbud for 250 mio

Den danske rehab-branche kan tjene store summer på udbud
For rehab-branchen er der rigtig mange penge at hente indenfor udbudsområdet. Det kræver imidlertid, at man har det forkromede markedsoverblik, og her er NyhedsInformations Udbudsovervågning et godt værktøj, der allerede bruges af flere danske rehab-virksomheder.

NyhedsInformations Udbudsovervågning giver brugerne mulighed for at overvåge udbudsområdet i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland - og samtidig sidder udbudsjurist, cand.merc. Jens Munk klar på telefonen, hvis brugerne skal have hjælp.

Det er let

Det er let at anvende Udbudsovervågningen. På NyhedsInformation.dk skal man tilmelde sig tjenesten, hvorefter man skal vælge de udbudskatagorier, som man gerne vil følge. Næste morgen (og de efterfølgende dage) modtager man så en mail med oplysninger om de nye udbud.

"Jeg tjekker oplysningerne fra NyhedsInformations Udbudsovervågning hver dag, når den lander i min mailboks. Det er med til at give mig et relevant overblik over markedet i hele Skandinavien", siger Henrik Kofoed fra Borringia.

Henrik Kofoed har tilmeldt sig NyhedsInformations Udbudsovervågnings landetjeneste over Danmark, Norge og Sverige, men har fravalgt den funktion, der giver mulighed for at få en udbudsoversigt fra Tyskland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078