23948sdkhjf

Erfaren rådgiver giver Randers SOSU-skole ro i maven

Randers Social- og Sundhedsskole har i øjeblikket gang i intet mindre end tre markante byggerier, der skal sikre attraktive studiemiljøer, bedre faciliteter og administrative synergier. For at kunne realisere alle tre byggerier på samme tid har skolen allieret sig med bygherrerådgiveren Bascon.
En helt ny skole i Grenaa på 2.300 kvadratmeter, en 2.000 kvadratmeter stor tilbygning på skolen i Randers og senest en ny idrætshal i forlængelse af udvidelsen i Randers. Det er tre store projekter som Randers Social- og Sundhedsskole har igangsat inden for ganske kort tid. Byggerierne skal sikre studerende og undervisere optimale rammer og samtidig bane vej for optimeret drift ved at samle flere lokaliteter under ét tag.

Alligevel har de tre projekter givet anledning til overvejelser hos den uerfarne bygherre.

- Som uddannelsesinstitution er byggeri naturligvis ikke vores spidskompetence. Derfor har vi da også spurgt os selv, om vi er i stand til at løfte tre store byggerier på én gang, fortæller økonomi- og administrationschef Claus Engsted fra Randers Social- og Sundhedsskole.

Stærk organisation baseret på tillid

Et tæt samarbejde med bygherrerådgiveren Bascon har dog overbevist Randers Social- og Sundhedsskole om, at de tre projekter ikke er for stor en mundfuld.

- I Bascon har vi fra første færd haft en kompetent medspiller, der med sin ekspertise og erfaring fra lignende byggerier udgør en central brik i den bygherreorganisation, vi har opbygget omkring de tre byggerier. Gennem samarbejdet er der oparbejdet tillid og et stort kendskab til hinanden. Derfor har vi også en god følelse af, at alle tre projekter er i gode hænder, og at vi får det, vi gerne vil have, forklarer Claus Engsted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063