23948sdkhjf

Social- og velfærdsforskning: SFI en central aktør

En netop offentliggjort "Kortlægning af dansk social- og velfærdsforskning" fra Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser og Social- og Integrationsministeriet viser, at SFI er en central aktør inden for dansk social- og velfærdsforskning
SFI er førende, når det gælder den samlede publicering af rapporter, arbejdspapirer, notatet og tidsskriftsartikler. Når det handler om tidsskriftsartikler alene er SFI den tredje mest publicerede.

Kortlægninger viser også, at SFI er god til at samarbejde med andre forskningsenheder omkring forskning og udvikling på social- og velfærdsområdet. Især fremhæves et stærkt samarbejde mellem SFI og Sociologisk Institut, KU. Samarbejdet består både i sam-publicering af artikler og delte ansættelser.

Indenfor pædagog- og socialrådgiveruddannelsen på landets professionshøjskoler bliver viden fra SFI desuden flittigt brugt i undervisningen. Kortlægningen afslører, at SFI er den næstmest brugte leverandør til pensumlitteratur indenfor de to uddannelser.

SFI spiller også en aktiv rolle i at udvikle effektmåling inden for socialforskning og dermed levere svarene til efterspøgslen fra praksis om, hvad der virker, viser den netop offentliggjorte "Kortlægning af dansk social- og velfærdsforskning".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078