23948sdkhjf

HITmesse 2012

Hjælpemiddelinstituttet blev pr. 1. januar 2012 fusioneret med Socialstyrelsen og lagt sammen med det nuværende Videnscenter for Handicap og Socialpsykiatri (ViHS). I den forbindelse lukkede Hjælpemiddelinstituttets afdeling i Århus med udgangen af februar i år, ligesom de besparelser, der er udgangspunktet for fusionen, har betydet, at Socialstyrelsen ikke gennemfører HITmesse i 2012. Gennem drøftelser mellem Socialstyrelsen og Dansk Rehab Gruppe (DRG) - som arrangerer Health & Rehab Scandinavia messen - er man blevet enige om at integrere og videreføre HITmessen som en selvstændig enhed i Health & Rehab Scandinavia.
“Og vi ser frem til at byde HIT–kredsen velkommen på Health & Rehab Scandinavia 2012, og vil lægge stor vægt på at udvikle et konstruktivt samarbejde på området fremover," lyder det fra Tommy Jensen, formand for Dansk Rehab Gruppe og Bo Beck, kontochef i Socialstyrelsen.

På grund af den korte tidshorisont op til årets rehabmesse har der ikke været basis for at gennemføre HITmessens konferencedel. På sigt er det dog et fælles mål for Socialstyrelsen og DRG at arrangere kombinerede konference og messe aktiviteter med begge parter som tovholdere.

Hovedtemaet på årets messe er innovativ velfærdsteknologi. Der er indrettet et særligt område "HITmesse 2012," som danner rammen om HITmessen i år. Her vil der være et særligt "innovationsområde" på samme måde som på tidligere HITmesser.

Socialstyrelsen har iøvrigt en stand på området, hvor de vil orientere om den nye sammenlagte enhed i styrelsen: Videnscenter for Handicap, Hjælpemidler og Socialpsykiatri, forkortet ViHS.

I tilknytning til området kan deltagende HIT udstillere afvikle individuelle faglige præsentations arrangementer.

Der er gratis entré på Health & Rehab Scandinavia, og de besøgende kan deltage i messens øvrige aktiviteter herunder workshops, seminarer og udstilling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078