23948sdkhjf

Sundhedspris til svømmeklub

Slagelse Svømmeklub løb med Region Sjællands Sundhedspris på 30.000 kr.
Med over 1200 medlemmer er Slagelse Svømmeklub en af de største foreninger i Region Sjælland. Medlem af regionsrådet Nicolai Nicolaisen fremhævede under prisoverrækkelsen bl.a. de mange facetter i klubbens tilbud, som går på tværs af alle aldersgrupper og discipliner inden for svømmesporten. Fra babysvømning til vandpolo:

- Og så arbejder I tillige med sunde kostvaner ved jeres arrangementer. Hos jer er det ikke burgere, colaer og pommes friter, men frugt, nødder, mandler, vand og alt muligt andet sundt, der bydes på, sagde han.

Sundhedsprisen på Facebook

Andenpræmien til Inge Degler, der blandt meget andet er formand for Gigtforeningens Lolland-Falster Kreds, blev givet for hendes indsats på mange forskellige områder til fordel for handicappede på Lolland-Falster, og især for hendes engagement på gigtområdet, som hun i øvrigt selv lider af.

Tredjepræmien til gymnastikinstruktøren Ragni Lindholm fra idrætsforeningen SOR i Sorø blev blandt andet motiveret med den smittende energi, grandprix-instruktøren har lagt i sit arbejde inden for gymnastikken gennem næsten 50 år.

For første gang har Region Sjælland benyttet facebook i forbindelse med uddelingen af Sundhedsprisen. Her har man kunnet indstille kandidater, og det lå på forhånd klart, at den kandidat med de fleste stemmer fra brugerne på Facebook-sitet ville blive en af finalisterne, mens dommerkomiteen nominerede de to andre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078