23948sdkhjf

Hospitalsenheden Vest får professor

Ledende overlæge Torben Bæk Hansen er med virkning fra 1. januar 2013 udnævnt som professor ved Aarhus Universitet.
Torben Bæk Hansen har modtaget et professorat som kursusleder ved Aarhus Universitet på baggrund af hans store videnskabelige indsats og hans ihærdige arbejde med undervisningen af studenter ved ortopædkirurgien i Hospitalsenheden Vest, og det bliver nu hans opgave, at koordinere undervisningen af de medicinstuderendes afsluttende semester.

- Det er noget jeg sammen med afdelingen har arbejdet målrettet og benhårdt for at opnå, så det siger sig selv, at jeg er utrolig glad og stolt. Professoratet øger afdelingens og hospitalets forskningsprofil og vil gøre det nemmere at finansiere kommende forskningsprojekter, siger Torben Bæk Hansen.

Øget forskningsprofil

Han glæder sig endvidere over, at man nu står endnu stærkere i forhold til at tiltrække ambitiøse læger til Hospitalsenheden Vest. Den øgede forskningsprofil er et stærkt kort at have på hånden, da det borger for en høj faglig profil, fortæller han:

- Et professorat ved Aarhus Universitet gavner hospitalets evne til at tiltrække flere dygtige læger, da det signalerer, at vi er helt fremme i toppen hvad angår forskning, siger han.

Det er usædvanligt at et professorat bliver tildelt til læger, der ikke er ansat på Aarhus Universitetshospital, og for Torben Bæk Hansen betyder det utrolig meget:

- Det er en stor personlig tilfredsstillelse, at man som ansat på et regionshospital kan få et professorat ved Aarhus Universitet. Det betyder meget for mig, at jeg kan fortsætte det arbejde og den forskning jeg har fået mit professorat på baggrund af, på Ortopædkirurgisk afdeling i Hospitalsenheden Vest. Det er jo der professoratet hører hjemme, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062