23948sdkhjf

Storudbud på høreapparater

Amgros - Regionernes lægemiddelorganisation - har netop lanceret et udbud på høreapparater til alle landets kommuner. Amgros formidler konkurrenceudsættelsen på vegne af Kommunernes Landsforening (KL)
Udbuddet kommer ikke bag på nogen - allerede i begyndelsen af marts udsendte parterne en såkaldt 'vejledende forhåndsmeddelelse' om udbud på høreapparater. Efterfølgende har parterne afholdt dialogmøder med de interesserede leverandørere. Og nu er selve udbuddet så lanceret.

Der er tale om leveringer af høreapparater til offentlige klinikker og til andre, der ordinerer og tilpasser høreapparater for det offentlige. Leverancen fordeles via en rammeaftale med en løbetid på seks måneder, og den anslåede værdi af indkøbene i hele rammeaftalens løbetid er mellem 70 og 105 millioner kroner.

Leverandøren skal i tilknytning til levering af høreapparaterne vederlagsfrit levere en række supplerende ydelser, herunder nærmere specificeret tilbehør, tilpasningssoftware, informationsmateriale samt undervisnings- og rådgivningsydelser. Der henvises til bestemmelserne herom i udkast til rammeaftale. Høreapparaterne skal endvidere leveres med 4 års servicegaranti, jf. udkast til rammeaftale.

Læs mere

Læs hele udbudsteksten på NyhedsInformations Udbudsovervågning og tilmeld dig tjenesten gratis på http://www.nyhedsinformation.dk/licitati...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063