23948sdkhjf

850.000 kr. til frivilligt arbejde

Der er næsten ingen grænser for, hvad det frivillige arbejde for ældre i Aarhus Kommune kan søge og få støtte til
Sangbøger, symaskiner, førstehjælpskurser, pc’er, en bogbinderkniv, akrylmaling, hygiejnekurser, strikkegarn, reparation af billardbord - … der er næsten ingen grænser for, hvad det frivillige arbejde for ældre i Aarhus Kommune kan søge og få støtte til.

Dorthe Laustsen, rådmand for Sundhed og Omsorg, og Frivilligrådet har netop uddelt 856.164 kr. til i alt 71 forskellige, gode formål.

Pengene kommer fra en pulje til støtte til frivilligt socialt arbejde efter servicelovens § 18 – og kaldes af samme grund § 18-midlerne.

Frivillige foreninger, klubber, brugerråd, sociale caféer og væresteder, besøgs- og aflastningstjenester m.v. kan søge om støtte to gange om året - med ansøgningsfrist 1. marts og 1. september.

Rådmand Dorthe Laustsen er imponeret over de mange ansøgninger.

"De viser den spændvidde og den mangfoldighed, der er i det frivillige arbejde i Aarhus, og de er et flot vidnesbyrd om, at mange tusind mennesker i kommunen gør en kæmpe-indsats for at lette hverdagen for deres medmennesker. Jeg synes, det er dejligt at få lov til at være ’god fe’ de to gange om året, hvor vi uddeler § 18-midlerne," siger rådmanden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062