23948sdkhjf

Offentlige storkøkkener hædres

I forbindelse med Cook & Care-sektionen på Health & Rehab Scandinavia Messen 22.-24. maj i Bella Center uddeles en ny pris, der gives for koblingen mellem den ernæringsrigtige madproduktion i det offentlige storkøkken og den gode omsorg i ældreplejen
Prisoverrækkelsen finders sted på messe - og forestås af en faglig stærk dommerkomite bestående af formand for Kost & Ernæringsforbundet, Ghita Parry, professor i klinisk ernæring og overlæge ved Rigshospitalets ernæringsenhed, Jens Kondrup, Anne Marie Bech, klinisk diætist på Herlev Hospital og medlem af bestyrelsen for Dansk Gerontologisk Selskab, leder af Plejecenteret Sølund i København, Jan Nybo Jensen og NyhedsInformations chefredaktør Grethe Schmidt, der har det koordinerende ansvar. Dommerkomiteen vil vurdere de offentlige køkkeners indsats.

Bag Cook & Care står social- og sundhedssektorens tværfaglige blad, NyhedsInformation, og Danske Fagmesser, som således er i samarbejde med de dygtigste fageksperter indenfor ernæring og pleje.

"Undersøgelser viser, at mange plejehjemsbeboere i dag er underernærende. Med Cook & Care Prisen sætter vi fokus på kombinationen af sund ernæring og god omsorg. Mange offentlige storkøkkener har i samarbejde med plejepersonalet allerede fokus på dette område og det skal belønnes," siger Grethe Schmidt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078