23948sdkhjf

I gang med Projekt Udsatte Børn og Unge

I forbindelse med vedtagelsen af budget 2011 for Stevns Kommune besluttede Kommunalbestyrelsen at igangsætte et projekt om en forstærket tværgående indsats over for børn og unge med behov for særlig støtte. Der er udpeget en politisk styregruppe for projektet med deltagelse fra alle partier, udpeget eksterne konsulenter, og nu skydes arbejdet i gang.
De tværgående samarbejde

'Med projektet får vi en god mulighed for at kvalitetssikre vores samlede indsats overfor særligt sårbare børn. Vi skal være helt sikre på, at netop de børn modtager den rette hjælp i rette tid. Derfor er jeg glad for, at vi nu sætter gang i arbejdet. Det er vigtigt, at vi ser nærmere på, om det er muligt at styrke det tværgående samarbejde endnu mere mellem dagtilbud, folkeskole og forebyggende foranstaltninger, helt ud til anbringelser af børn', fortæller borgmester Poul Arne Nielsen, der er formand for styregruppen.

'I projektet skal vi både undersøge økonomien, og hvordan vores udgifter i Stevns ligger i forhold til andre kommuner. Vi skal se tæt på samarbejdet mellem alle medarbejdere og andre, der er involveret i arbejdet med børn, der har behov for særlig støtte, og vi skal se på kvaliteten i de tilbud og de foranstaltninger, vi sætter i gang for at hjælpe dem", udtaler Poul Arne Nielsen.

Flere indsatsområder

Projektet er ét af i alt ni indsatser og projekter, som indgår i budgetforliget for 2011. Der er afsat 400.000 kr. til at gennemføre projektet, herunder til ekstern bistand.

'På det første møde den 18. januar besluttede styregruppen at pege på Deloitte som konsulenter i projektet. Det skete i skarp konkurrence med to andre konsulentvirksomheder, men vi syntes godt om Deloittes dynamiske tilgang til opgaven og erfaring på området, så nu får vi den bedste hjælp til opgaven, slutter Poul Arne Nielsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078