23948sdkhjf

Nye scannere en succes for patienter

- Kræftplanen og kræftpakkerne er de sidste par år indført i Region Sjælland med succes. Vores sygehuse overholder de forløbstider, som patienterne er lovet. Det havde ikke været muligt uden udskiftning til nye moderne scannere!
En klar succes

Det konstaterer regionsrådsformand Steen Bach Nielsen. Han betegner det derfor som en klar succes, at regionerne i fællesskab gennemførte et landsdækkende udbud af scannere for at kunne leve op til de krav og løfter, der blev givet med Folketingets Kræftplan 2.

Region Sjælland har fået flere scannere og udskiftet ældre scannere med nye og moderne. Det har øget både kvaliteten og kapaciteten.

Steen Bach Nielsen er på både patienternes og sygehusenes vegne tilfreds med, at det er lykkedes at leve op til behovet for behandlinger i forbindelse med Kræftplanen:

- Selv om der kun er tilført meget begrænsede ekstra driftsmidler i forbindelse med kræftpakkerne, er antallet af scanninger i forbindelse med undersøgelser, kontrol og behandlinger øget de sidste par år.

- Det er faktisk ret flot, og det har kun været muligt, fordi sygehusene har tilrettelagt arbejdsgangene klogt og effektivt, siger Steen Bach Nielsen.

En udtjent scanner

Udover de scannere, der i 2008 blev indkøbt i regionerne, anskaffede Region Sjælland for egne midler en ny scanner som erstatning for en udtjent scanner på Kalundborg Sygehus. Efterfølgende er det besluttet, at sygehuset lukkes ved udgangen af 2011, men den radiologiske funktion fortsætter med primært ambulante scanninger, som et tilbud for ikke mindst borgere i denne del af regionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078