23948sdkhjf

Ny hospitalschef på Kong Chr. X’s Gigthospital i Gråsten

Thue Boÿe Hvorslev tiltræder den 1. maj som ny hospitalschef på Kong Chr. X’s Gigthospital i Gråsten. Han kommer fra en stilling som administrationschef i Forvaltningen Sundhed og Handicap i Sønderborg Kommune.
Gigthospitalet i Gråsten er en af landets største reumatologiske afdelinger. Det er i dag centrum for højt specialiseret diagnosticering og behandling af en lang række gigtsygdomme. Hospitalet er af Dagens Medicin for nylig blevet kåret til "Bedst til reumatologi" blandt alle mindre sygehuse i Danmark. Dertil kommer, at det er blandt de første fire sygehuse i Danmark, der har opnået akkreditering i henhold til Den Danske Kvalitetsmodel.

"Visionen er, at gigthospitalet også fremover skal være et trendsættende hospital med det bedste tilbud for gigtpatienter – herunder, at hospitalet arbejder i tværfaglige teams med patienten som partner. Vi skal fortsat satse på forskning og samtidig fastholde, at hospitalet også fremover skal være en rigtig god arbejdsplads med stor inddragelse af medarbejderne og de forskellige faggrupper," siger direktør i Gigtforeningen, Lene Witte. Hun fortsætter:

"Jeg er overbevist om, at Thue Boÿe Hvorslev er den rette til at stå i spidsen for dette. Hans faglige kvalifikationer er helt i top, og som person er han både favnende og dynamisk."

Thue Boÿe Hvorslev kalder sin nye arbejdsplads for "et flagskib inden for reumatologi."

"Jeg har tidligere arbejdet sammen med hospitalet og mærket den store faglighed, der præger stedet. Det er en veldrevet virksomhed, og jeg tiltræder med stor respekt for de værdier, der gælder."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047