23948sdkhjf

Rådmand i dialog med frivillige

Social- og beskæftigelsesrådmand Hans Halvorsen inviterer til dialogmøde med alle aarhusianere, der gerne vil yde et stykke frivilligt arbejde på det sociale område. Det kan være virksomheder, foreninger, private og alle andre uden for den offentlige sektor. Meningen er at styrke sammenhængene i det sociale arbejde mellem kommunen og civilsamfundet.
Vigtigere end nogensinde

"Det frivillige arbejde på det sociale område er vigtigere end nogensinde med de udfordringer, vi står over for med en voldsomt stigende efterspørgsel på sociale ydelser. Derfor er det afgørende, at civilsamfundet bliver inddraget alle de steder, hvor det giver mening, og på en måde, der harmonerer med de offentlige tilbud fra kommunen. Derfor er det også vigtigt, at vi har en fælles dialog om en fælles strategi," siger social og beskæftigelsesrådmand Hans Halvorsen, Aarhus Kommune.

På dialogmødet vil man bl.a. kunne lade sig inspirere af social- og arbejdsmarkedsdirektør Knud Aarup, Randers Kommune, samt direktør Lars Lundgaard, Lundgaard Konsulenterne.

Målet for dialogmødet er at udvikle ideer og forslag til, hvordan samarbejdet mellem Aarhus Kommunes social- og beskæftigelsesforvaltning og de frivillige organisationer samt alle andre med interesse i frivilligt arbejde på det sociale og beskæftigelsesmæssige område kan styrkes og omsættes til en fremtidig strategi.

Det stopper ikke her

På et nyt dialogmøde i slutningen af året vil forvaltningen fremlægge et forslag til en samarbejdsstrategi mellem civilsamfundet og Aarhus Kommunes social- og beskæftigelsesforvaltning.

"Der er mange gode kræfter og muligheder i civilsamfundet, som kan komme mange aarhusianerne til gavn. Det er vores opgave at gøde jorden for disse kræfter og muligheder, så de kan spire og gro til gavn for hele kommunen," siger Hans Halvorsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063