23948sdkhjf

Danmark får en national frivillighedsdag

Socialminister Benedikte Kiær indfører Frivillig Fredag. Frivillighedsdagen bliver en årlig tradition, hvor danskerne kan prøve kræfter med det frivillige arbejde. I år bliver det fredag den 30. september. Dagen er et tilbud til alle borgere i Danmark om at deltage i en eller flere aktiviteter. Den frivillige verden, kommuner og lokalsamfund og andre er med al sin bredde inviteret til at gøre brug af dagen og indgå samarbejder på kryds og tværs for at markere dagen.
"Med Frivillig Fredag får Danmark forhåbentlig en ny, god tradition: En national frivillighedsdag. Jeg er overbevist om, at det bliver en dag, som vil summe af aktivitet landet over og give endnu flere mod på at deltage i frivilligt arbejde," siger Socialminister Benedikte Kiær.

Kommunalpolitikere får for eksempel et særligt tilbud om praktik som frivillige, og lokale frivillige projekter og foreninger vil åbne dørene for danskere med uforpligtende og spændende tilbud om at være frivillig for en dag.

Frivilligrådet koordinerer aktiviteterne for markeringen af Frivillig Fredag i 2011. Derudover deltager en lang række aktører på nationalt og lokalt plan i planlægningen, herunder frivillige aktører, virksomheder og de kommunale chefforeninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062