23948sdkhjf

Akutbilen skal skabe tryghed

Akut-bilerne i Hals og Skagen bliver nu udvidet til døgndrift. Samtidig opfordrer Region Nordjylland Falck til at kigge nærmere på beredskabet i Himmerland. Styrkelsen af akut-bilerne er et resultatet af den rapport om responstider, som for nylig landede på det nordjyske regionsråds bord. Her var der nogle områder, som politikerne ikke var helt tilfredse med, og det har de nu reageret på.
Udvidelsen af akutbilen i Hals og Skagen er Regionsrådets egen sag, og det vil koste i omegnen af et par mio. kr. på årsbasis.

"Vi var ikke helt tilfredse med alle responstider i den seneste rapport. Samtidig kom en tragisk sag i Skagen. Så alt i alt var der grund til at kaste et nyt blik på vores samlede beredskab, og det har vi nu gjort i forbindelse med genåbningen af budgettet for 2011," siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

Regionsrådsformanden siger, at regionen samtidig vil undersøge mulighederne for at supplere førstehjælpsbehandlingen i de områder, der har langt til nærmeste akutmodtagelse f.eks. gennem et samarbejde med hjemmeplejen, de lokale beredskaber og de praktiserende læger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113