23948sdkhjf

Dansk Folkeparti: SF er ældrefjendsk

Dansk Folkeparti mener, at SFs sociale engagement kan efterhånden ligge på et bittelille sted. Senest har partiets skatteminister udstillet netop det manglende engagement, især når det gælder ældre medborgere, som Thor Möger Pedersen rammer med en politisk udtalelse.
Det skete mandag den 21. november, da skatteministeren skulle kommentere på nye oplysninger om, at mængden af anmeldt sort arbejde er steget med 30 pct. til 7.000. Det siger Dansk Folkepartis skatte- og it-ordfører Dennis Flydtkjær.

"Det er et problem, når et stigende antal personer snyder samfundet. Men det gør absolut ikke sagen bedre, når SF vil forsøge at sætte en stopper for sort arbejde ved at kriminalisere borgerne, som modtager sort arbejde og ikke virksomhederne, der tilbyder sort arbejde," siger Dennis Flydtkjær.

"Når Thor Möger Pedersen foreslår, at regninger på mere end 10.000 kr. skal betales elektronisk via Dankort eller Netbank, så er det, at den minister helt mister overblikket. For hvad med de over 60 pct. af landets pensionister, der ikke bruger Internettet? Og de mange ældre, som ikke har elektronisk betalingskort i øvrigt? De kan ikke overholde SF's betingelser for at undgå straf for at købe sort arbejde," siger Dennis Flydtkjær.

"Skatteministerens 'forglemmelse' falder i forlængelse af partiets 'larmende' tavshed om at blandt andet Københavns kommune, hvor man sidder i flertalsgruppen, nu nedlægger servicebusser."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.207