23948sdkhjf

Første spadestik på 24 nye boliger for udviklingshæmmede

Mandag den 28. februar blev der taget første spadestik på 24 nye boliger i bofællesskabet Marie Magdalene i Ryomgård. Udbygningen skal dække et stigende behov og giver mulighed for at tilbyde flere boliger til udviklingshæmmede og multihandicappede i kommunen.
De 24 nye boliger i bofællesskabet Marie Magdalene opføres af Randersegnens Boligforening og udgør en anskaffelsessum på i alt 43 mio. kr.

Ved det første spadestik holdt borgmester Kirstine Bille tale og indviede byggeriet sammen med en beboer og Udvalgsformand Ninna Thomsen. Borgmester Kirstine Bille udtaler om det første spadestik:

- Det var en festlig igangsættelse af et nyt byggeri, hvor mange af de nuværende og kommende beboere gav mig en hjælpende hånd med de første spadestik! Jeg glæder mig til at se de færdige boliger, som skal være en del af Syddjurs Kommunes vigtige arbejde for gode vilkår for udviklingshæmmede og multihandicappede.

Boligerne opføres i løbet af 2011 som tre nye afdelinger med hver 8 boliger. Boligerne placeres i sammenhæng med det eksisterende bofællesskab og med gå-adgang til Vestergade i Ryomgård.

Projekteringen er foretaget med det udgangspunkt, at huslejen i hver bolig ikke må overskride ca. 5.200 kr. pr. mdr. ekskl. forbrug. Bo-tilbuddet skal være tilgængeligt for alle borgere uanset indkomstgrundlag, herunder en folkepensionist uden anden formue. Med denne økonomiske ramme er lejlighedernes størrelse projekteret til ca. 75 kvm inklusiv fællesarealer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078