23948sdkhjf

35 afskedigelser er blevet afværget

Revacenter Esbjerg og Jobcentret har været i gang med en afskedigelsesrunde for at finde besparelser på i alt 24 millioner kroner. 66 stillinger er blevet nedlagt, men det er lykkedes at undgå at afskedige 35 medarbejdere ved at omplacere til andre stillinger og undgå at besætte ledige stillinger. Resultatet lige nu er, at 31 medarbejdere er afskediget.
"Det er en stor lettelse, at det er lykkedes at afværge hovedparten af afskedigelserne. Det er dygtige medarbejdere, som helt uforskyldt er kommet i klemme. Jeg håber, at den kommende tid vil give mulighed for at fastholde flere af de afskedigede medarbejdere.", siger Direktør for Borger & Arbejdsmarked Ib Dam Schultz.

Baggrund

Finanslovaftalen ændrede med kort varsel finansieringen af beskæftigelsesindsatsen. Arbejdsmarkedsudvalget måtte derfor i januar i gang med at finde besparelser på 37,7 millioner på aktiveringsbudgettet. Ud af de 37,7 mio. kr. skulle de 24 findes ved at skære ned på kommunens egne aktiveringstilbud – Revacenter Esbjerg og Jobcentret bidrog hver med 12 millioner. kr.

Ultimo februar er der foretaget 31 opsigelser, 23 omplaceringer og 12 vakante stillinger er blevet nedlagt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062