23948sdkhjf

Hoftebeskytter i tekstil

NordiCare lancerer en helt ny hoftebeskytter fra Safehip, nemlig Safehip AirX, som er en hoftebeskytter helt i tekstil.

AirX er et tredimensionelt space-materiale, hvis egenskaber er ideelle til at absorbere stødet og beskytte kroppen ved et fald. En anden unik fordel er evnen til effektivt at transportere fugt væk, hvilket gør AirX til den mest tempererede beskyttelse på markedet.

Da skallen udelukkende er fremstillet af tekstil, så former den sig bedre efter kroppen, opleves mere diskret og er mere bekvem og behagelig at bære – også i en længere periode. Dette medfører endvidere, at risikoen for irritation af huden mindskes hos særligt sarte brugere. Elasticiteten og de fastsyede bløde skaller gør også hoftebeskytteren lettere at arbejde med for plejepersonalet

Nærmere oplysning

www.nordicare.se

Tlf. +46 42 45 08 85 4

Stand nr. C2046

Fakta

Ældre mennesker løber en stor risiko for at falde og pådrage sig et hoftebrud. Statistikken viser, at tre ud af 10 over 70 år vil falde mindst en gang pr. år med stor risiko for en fraktur. Halvdelen af disse frakturer vil være alvorlige. Faldulykker er tre gange mere almindelige hos personer, der er på en institution sammenlignet med hjemmeboende.

I Danmark får 10.500 personer hvert år et hoftebrud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.633