23948sdkhjf

15 års erfaring med GPS-tracking

Protracking, med hjemsted i Viborg, deltager for første gang på Health & Rehab.

Selvom det således er firmaets messe-debut inden for healthcare-området, så er Protracking absolut ikke uerfarne indenfor GPS-tracking. I over 15 år har Protracking beskæftiget sig med udvikling og salg af GPS-baserede produkter til satellitovervågning, flådestyring og tyverisikring af biler, maskiner og andet kørende materiel. Blandt andet bruger en lang række af landets regionale trafikselskaber Protracking’s løsninger til brug ved planlægning af skole- og handicapkørsel.

I efteråret 2009 blev Protracking af dagbladet Børsen kåret som Gazelle 2009-virkrsomhed, hvilket er et udtryk for en stabil økonomisk udvikling gennem en årrække.

Protracking er i dag således blandt de største aktører i Danmark på dette område og har over 4500 enheder kørende rundt omkring i Europa på systemerne WEBTRACK og WINFLEET og har desuden fra årsskiftet 2009/2010 åbnet salgskontor i Hamburg.

I efteråret 2009 ansatte Protracking Michael Jannak som erhvervskonsulent, bl.a. med det formål at forsøge at bruge virksomhedens erfaring og viden fra satellitovervågning m.m. til at kunne tilbyde produkter og service til sikring af bl.a. demente og personer med downs syndrom eller autisme.

Michael Jannak har tidligere beskæftiget sig med salg af GPS-relaterede produkter til bl.a. demente og har således en stor viden og erfaring fra healthcare-området.

“Da vi har nogle gode aftaler med vores leverandører og køber ind i større mængder, vil vi kunne tilbyde dag-til-dag levering af de fleste af vores produkter og samtidig til priser, der er absolut konkurrencedygtige. Desuden ligger al tilgængelig software og oplysninger på egne servere i firmaet, og dermed kan vi også tilbyde nogle prisbillige abonnementer til vores kunder," siger Michael Jannak.

Endelig har Protracking valgt nogle meget lempelige abonnementsbetingelser, som betyder, at firmaet ikke har nogen form for bindings- eller opsigelsesperiode på abonnementer.

Nærmere oplysning

Tlf 29 36 22 33

Stand nr. C2-021
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078