23948sdkhjf

Se TV igen ved hjælp af Macular Optics

For syv år siden fik Leif Graversen konstateret AMD – en sygdom i øjets såkaldte skarpsynscenter eller "den gule plet" i øjet, på latin kaldet Makula. Det var en hård melding at få, da han i løbet af få måneder ville miste en stor del af synet på begge øjne. For en mand som Leif, der altid har været på farten, syntes det hele sort, men dette skulle og kunne ikke slå ham ud, noget skulle der gøres. Leif har altid været lidt af en opfinder, og efter nogle år med AMD, tilmed stærkt svækket syn, udviklede han Macular Optics, en lille kikkertbrille, som gav ham mulighed for at se TV igen.

Macular Optics kan ikke bruges som et par almindelige briller, hvor man har dem på hele dagen. De bør kun anvendes, når der er noget specifikt, man vil se, f.eks. tv-avisen, blomsterne i haven, børnebørnene der leger eller på køreturen - helst stillesiddende gøremål.

Det kræver tid og tålmodighed at komme i gang med Macular Optics. Man skal huske, hvor lang tid, det tager for øjnene at vænne sig til noget nyt og briller med flydende overgang. Når de derefter er tilpasset den enkelte, er de nemme at bruge og hurtige at tage på. Jo hurtigere man kommer i gang efter konstateringen at AMD, jo nemmere er det at tilpasse sig Macular Optics.

På messen kan man prøve, leje og købe Macular Optics.

Nærmere oplysning

Tlf. 97 42 66 11

Stand nr. C1-031
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079