23948sdkhjf

Ny Airflow madras til den livsvigtige søvn

Eswell Airflow madrassen er årets nyhed fra Simonsen & Weel på det Skandinaviske marked.

Eswell Airflow er den første madras nogensinde, som kombinerer trykaflastende skum med det speciallavede Airflow skum, som er et materiale med 100 pct. åbne celler. Denne unikke madrasopbygning giver exceptionel trykfordeling samtidig med, at den tillader luften at cirkulere i alle retninger, så varmen ledes væk, og luftfugtigheden i madrassen reduceres til et minimum.

Madrassen giver en uovertruffen soveoplevelse for den, der ønsker perfekt trykaflastning og komfort, og som er træt af varme nætter, som gør det umuligt at få en enestående nattesøvn.

Airflow skummets fugtoverførende egenskaber tillader skummet at ånde, så varme og fugt reduceres markant, og enhver form for svamp og bakterier i madrassen mindskes betydeligt.

Simonsen & Weel anbefaler Airflow madrassen til dig, som ønsker en køligere madras af højeste trykfordelende kvalitet.

Din fysiske og psykiske velbefindende afhænger af en god nattesøvn, som giver energi og overskud i hverdagen. Afbrudt søvn har en negativ påvirkning på immunforsvaret, indlæringsevnen, hukommelsen og produktiviteten. Det er gennem søvnen, at kroppen restitueres, og man bliver frisk og udhvilet, så man er parat til dagligdagens udfordringer.

Simonsen & Weel udvikler madrasser efter kroppens behov. Hvis man har brug for vejledning til at finde den helt rigtige madras, kan man kontakte produktchef Per Kildelund på tlf. 21 71 00 87 eller produktspecialist Bo Simonsen på tlf. 21 71 00 84.

Stand nr. C3-051
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063