23948sdkhjf

Øget velvære med termisk massageseng

Virksomheden Studio Balance ApS introducerer en helt ny type produkter i Danmark med navnet Nuga Best, som kommer fra Sydkorea og er udviklet af Nuga Medical Co., Ltd.

Nuga Best er blandt andet termisk massage og infrarød varmebehandling med opvarmede jadesten og turmaliner (begge kendes også som smykkesten) efter tusindårige gamle og velkendte metoder fra østens folks viden om medicin, sundhed og velvære.

Disse gamle orientalske principper handler om at holde sin krop i balance for at bevare et godt helbred. I Nuga Best kombineres dette med moderne teknologi, som gør disse metoder og tekniker nemt tilgængelige.

Nuga Best kan derfor, ud over ren wellness massage, hjælpe os til en sund krop, der bedre kan modstå sygdomme, så vi i mange tilfælde undgår at skulle bruge medicin, hvilket er en af de vigtigste målsætninger for skaberen af produkterne.

Nuga Medicals produkter har på relativt få år opnået stor success i lande som USA, Øst Europa, Kina, med flere.

En af de helt store succeshistorier for Nuga Medical Co., Ltd. er den termiske jade massageseng med bl.a. en unik kiropraktisk funktion. Det er en specielt designet massageseng, som masserer de meget vigtige meridianbaner langs rygsøjlen med syv opvarmede jaderuller, som kan indstilles på en temperatur mellem 40 og 70 grader.

Derudover har massagesengen en ekstern jade-lampe projektor for varmebehandling andre steder på kroppen, samt en lavfrekvens massageplade der både kan bruges som smertelindring, og som hjælp til at kroppen hurtigere kan komme af med overskydende fedtdepoter.

Denne unikke termiske massageseng blev oprindeligt udviklet til opfinderens mor i forsøg på at bedre hendes gigt og nedslidte ryg. Moderen kom sig godt, og sengen blev hurtig en stor succes. Det blev grundlaget for verdens førende producent af moderne teknologisk udstyr for velvære massage og alternativ behandling. Der findes i dag Nuga Best saloner rundt om i verden, der behandler flere hundrede mennesker dagligt med denne termiske massageseng.

Nærmere oplysning

tlf. 20 44 80 48

Stand nr. E-0017
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079