23948sdkhjf

Vær med i udviklingen af intelligent teknologi

Vil du være med til at bestemme, hvordan den nye velfærdsteknologi skal se ud i fremtiden, har du muligheden på teknologikonferencerne, som finder sted på Health & Rehab messen den 5. maj
"Hvis Danmark skal klare sig i den fremtidige konkurrence, er det kolossalt vigtigt, at vi udvikler og producerer i samarbejde med brugerne. Ad den vej kan vi også skabe nogle produkter, brugerne er tilfredse med. Så kan de også bruges og sælges på det europæiske marked," siger direktør i KR Hospitalsudstyr, Jens Bay, som er initiativtager til konferencen Offentlig Privat Innovation.

Ingen kunder skal være nødsaget til at købe produkterne på et fjernt marked, som ikke opfylder deres behov, ud over at det er billigt, mener direktør Jens Bay.

På konferencen Offentlig Privat Innovation kan du høre om, hvordan samarbejdet og løsningerne skal designes, hvis de også i praksis skal understøtte, bevare og forbedre velfærdssystemets serviceydelser. Både nu og i fremtiden. Det er et helt konkret projekt fra virkelighedens verden, der bliver præsenteret, nemlig fra Regionshospitalet i Randers. Her udvikler man en seng, med integreret vægt, tv-skærm, sensorer der registrerer og automatiserer arbejdsopgaverne – kun fantasien sætter grænser.

Her er sammensat et panel af eksperter, der kan svare på alle de spørgsmål, du måtte have.

Konferencen holdes den 5. maj 2010 i Bella Center, lokale B4-2 fra kl. 9.45 - 12.00.

Fremtidens plejemiljø

Gode erfaringer, fremragende løsninger, gode historier - og alt det nye, der er på vej. Konferencen om fremtidens plejemiljø præsenterer, hvordan man får mest udbytte af den nye teknologi

Ældreplejen er stedet, hvor den nye teknologi afprøves. Brugerne er vidensressource til udviklingen af bedre hjælpemidler. Hvordan involverer og inspirerer man beboere, patienter og plejepersonale? Svarene gives på konferencen – og der gives eksempler på ’best practice’ med erfaringer fra både igangværende og afsluttede projekter.

Forsknings- og Innovationsstyrelsen fortæller om muligheder og betingelser for at finansiere innovationsprojekter indenfor ældreteknologien. Her kan netop du og dine kollegaer få idéer og inspiration til at være med i udviklingen af den intelligente teknologi.

Konferencen Fremtidens plejemiljø – best practice med intelligent teknologi, er tilrettelagt af Health & Rehab og LederForum i samarbejde med IntelliCare.

Den finder sted den 5. maj 2010 kl. 13.00 – 15.30 i lokale B4 -2 i forlængelse af OPI konferencen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078