23948sdkhjf

Her kan du vælge frit til den rigtige pris

Ny produktserie af standardhjælpemidler fra Zealand Care
Zealand Care lancerer nu en ny produktserie med godkendte og anerkendte hjælpemidler til en pris, der ud fra kundernes mening er både billig og opfylder borgernes behov.

Serien består af et sortiment af basishjælpemidler som blandt andet indbefatter kørestole, rollatorer, badetaburetter, albuestokke m.fl.

Produktserien kan vælges, når der er tale om almindelige behov inden for basishjælpemidler, og man kan købe og leje hjælpemidlerne på nettet – www.hjaelpemiddelbutikken.dk.

“Borgeren skal ikke falde mellem to stole. Derfor har vi også et tilbud, hvor private kan købe nye hjælpemidler, som man kan se på vores nye e-shop, www.hjaelpemiddelbutikken.dk, som er Danmarks største udvalg af hjælpemidler, og hvor vi også tilbyder private borgere terapeutfaglig rådgivning i valg af hjælpemiddel,“ oplyser markeringkoordinator i Zealand Care, Trine Dalskov, På standen præsenterer Zealand Care også et af markedets mest avancerede og brugervenlige it-systemer.

Zealand Care’s hjælpemiddelsystem giver overblik over alle hjælpemidler, der står ude hos borgerne eller på lageret og på det danske marked. Hjælpemiddelsystemet kan opsættes efter den enkelte kommunes behov og ønsker. Brugerfladen er windows-baseret og let overskuelig, selvom man ikke har den store it-erfaring.

Systemet modsvarer ny lovgivning, hvilket betyder, at det kan håndtere den enkelte rekvirents behov for registrering og systematisering fx i forhold til APV-hjælpemidler, børnehjælpemidler, Frit-valg og andre kategoriseringer.

Som en af markedets mest erfarne leverandører sælger og udlejer Zealand Care hjælpemidler i høj kvalitet til kommuner og regioner samt direkte til personer med handicap eller aldersbetinget funktionsnedsættelse. Målet er altid at tilbyde hjælpemidler, der giver borgeren mest frihed og flest handlemuligheder.

Zealand Cares løsninger følger nøje den enkelte myndigheds politiske serviceniveau og tager altid afsæt i en professionel viden om hjælpemidlet, dets kvalitet og optimale anvendelsesmuligheder. Zealand Care går altid efter en åben og tillidsfuld dialog, hvor respekt for økonomi og kvalitet samt menneskelighed står øverst på dagsordnen.

Se Zealand Care’s løsninger på standen og få en introduktion til alle de nye tilbud og produktserier samt it-system.

Nærmere oplysning

Tlf. 59 44 14 85

Stand nr. C3-039
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063