23948sdkhjf

Frihed til oplevelser

På Health & Rehab i Bella Center præsenteres Sportsters nyeste skud på Apollo stammen, nemlig Apollo 928, som er den største Apollo scooter i serien.

Scooteren har sublim affjedring og en rækkevidde på op til 75 km pr. opladning på de 100 ampere store batterier. Den kører 15 km/t, og det kan ses på det digitale LCD display, der ud over hastigheden viser triptæller, temperatur, batteritilstand samt meget andet.

Apollo 928 har et bredt styr, der har indbygget handskerum. I kraft af det brede stykke nederst på styret bliver benene beskyttet mod vejr og vind. Scooteren kommer, ligesom Sportsters andre scootermodeller, med et bredt sortiment af tilbehør samt muligheder for let påsætning af ekstraudstyr. Som noget nyt har scooteren mulighed for sædehejs som ekstraudstyr. Alle øvrige scootere er forberedt til dette.

Apollo 928 vil sammen med Tango udgøre Sportsters største nyheder på messen. Tango er blevet en stor succes og giver noget unikt, der ikke findes lignende på markedet. Kørestolen, der betjenes af en hjælper, giver hjælperen en velfortjent mulighed for let at få en ven, bekendt eller et familiemedlem med ud i naturen eller på bytur. Det er dansende let at køre tangoen, og man kan igen nyde at gå tur sammen.

Nærmere oplysning

tlf. 97 11 68 46

Stand nr. C1073
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078