23948sdkhjf

Kontrol og registrering røver tid fra hjælpen

Der rapporteres ofte om problemer på grund af nøgletab, registrering og interne problemer med ansatte i hjemmeplejen. Men det er desværre ikke kun kommunen selv, der lider tabet - det er i højeste grad også borgerne.

“De personer, der er ansat til at hjælpe “vores grå guld" bruger mere og mere tid på bevisførelse af deres egne opgaver frem for at udføre det arbejdet, de er blevet ansat til. Skemaet er lagt så stramt, da mere og mere tid går med at registrere, hvad de skal lave. Og den tid går fra i servicen og hjælpen," siger Gert Petersen fra firmaet Birepo, som er specialister i elektroniske nøglesystemer.

“Personalet skal administrere teknologisk udstyr, som automatisk burde synkronisere med servere og andet udstyr, alt sammen for at gøre det nemt og enkelt. Men sandheden er ofte en anden. Der er ikke tid nok til at sætte eksisterende såvel som nye personer ind i "nye smarte ting", og det, der startede som en hjælp, ender med at blive en belastning," fastslår Gert Petersen - og peger på Birepo’s elektronsike nøglesystem som en løsning på mange af disse problemer.

Birepo har gennem de seneste år indført godkendte elektroniske nøglesystemer, som kan implementeres i og på alle stationære og mobile lokationer. Der er tale om nøglesystemer, der sikrer både registrering og adgang, uanset hvor de måtte være placeret.

I over 25 pct. af landets kommuner samt andre private og offentlige instanser styres registrering og adgang i et og samme element: En simpel nøgle. I samme øjeblik hjælperen træder indenfor hos borgeren, bliver det registreret og lagret to forskellige steder, som bevis for korrekt adfærd. Men vigtigst af alt bevis for tilstedeværelse i tilfælde af evt. klager.

Birepo"s løsninger skaber adgang, registrering, godkendt sikkerhed og øger effektiviteten i hverdagen, idet ét produkt opretholder flere påkrævede ydelser, som personalet dagligt skal aflægge og efterleve. Løsningen klarer automatisk bevisførelsen, og giver hjemmeplejen lov til at gør det, de gør bedst.

Produktet er et simpelt elektronisk nøglesystem, der opfylder alle krav samtidig med, at det kommunikerer med alle eksterne medier. Cylinderen er en standard, der kan monteres i alt fra døren til nøgleboksen.

Yderligere information

Tlf. 43 90 37 33

Stand nr. C1063
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078