23948sdkhjf

Effektiv aflastning

AXEL er et helt nyudviklet og patenteret produkt, der bygger på princippet for brokonstruktion, som flytter belastningen fra centrum mod to yderpunkter.

AXEL skulderortose aflaster effektivt skulderleddet uden at belaste nakke og skulderparti. AXEL anvendes i stedet for ordinær armslynge. Bøjlen flytter belastningen fra muskel- og nervevæv til brystregion og skelet.

AXEL er let at tage på og justere. To størrelser dækker brystomfang fra 65-120 cm. Patienten kan enkelt tage ortosen af og på med en hånd. Den passer både til højre og venstre skulder og kan anvendes alene eller i kombination med en anden armslynge.

AXEL bruges for at aflaste skulderen ved akutte skader eller ved langvarige smerteproblemer i skulderen, fx ved apopleksi, whiplash, reumatoid artrit eller traume, også præ-/postoperativt.

NordiCare markedsfører nøje udvalgte ortopædi- og rehab-produkter på det nordiske marked. Sortimentet består af egne eller i samarbejde med partneres udviklede produkter. Partnere er internationalt førende leverandører og producenter af ortopædi- og rehab-produkter.

Man kan se AXEL og NordiCare"s øvrige sortiment på standen.

Nærmere oplysning

Tlf. +46 42 45 08 85 4

Stand nr. C2-046.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125