23948sdkhjf

Tjen penge på "Hvordan har du det?"

Rigtig mange syddanskere har taget sig tid til at udfylde spørgeskemaet "Hvordan har du det?" og sendt det tilbage igen. Især borgerne i Middelfart og Svendborg kommune har været flittige med blyanten. Men regionen mangler stadig svar fra knap halvdelen. Og det er især de yngre mænd og syddanskere med anden etnisk baggrund end dansk, man ser frem til at høre fra. Derfor bliver spørgeskemaet sendt igen fra i dag til de borgere, som endnu ikke har besvaret spørgeskemaet.

 

Hvert svar tæller

57.500 tilfældigt udvalgte borgere i Region Syddanmark modtog 2.-6. februar 2010 spørgeskemaet med i alt 60 spørgsmål om alt fra højde, vægt, motion og madvaner til liv og trivsel generelt. Hvert eneste svar er vigtigt og tæller med.

De 57.500 tilfældigt udvalgte syddanskere kommer til at repræsentere hele regionen i den største nationale sundhedsundersøgelse nogensinde herhjemme. Svarene vil være et vigtigt værktøj for både regionsråds- og kommunalpolitikerne, når sundhedsindsatserne skal tilrettelægges med det formål at forbedre borgernes sundhed.
Også på landsplan vil de syddanske svar tælle med. Sundhedsstyrelsen får med svarene en unik chance for at følge folkesundheden i Danmark.

 

En ekstra motivation

Og så er der en særlig gevinst til de borgere, der har besvaret spørgeskemaet. Når fristen for svarene udløber 9. april 2010, vil der snarest derefter blive trukket lod blandt besvarelserne om tre kontantpræmier på henholdsvis 6000 kr., 4000 kr. og 2000 kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094