23948sdkhjf

Lægevagten fornyer recepter

Påsken er en travl tid hos Lægevagten. Men ventetiden kunne blive kortere, hvis vi var bedre til at få fornyet vores recepter i tide
Helligdagene er travle dage for Lægevagten, som bruger en masse tid på at forny vores ganske almindelige recepter. Men den slags opgaver hører egentligt til, i god tid, hos vores egen praktiserende læge. Lægevagten skal tage sig af pludseligt opstået sygdom, eller forværring i allerede eksisterende sygdom, som ikke kan vente til egen læge har åben.

- I helligdagene fornyer vi rigtig mange recepter på fast medicin, som f.eks. p-piller, astmapræparater og blodtryks- og kolesterolsænkende tabletter. Specielt påskelørdag, hvor apotekerne har åbent, giver det både meget stor travlhed, og lang ventetid i telefonen hos lægevagten, siger vagtchef Jens Peter Geil, Lægevagten i Region Midtjylland.

For dem der virkeligt har brug for lægehjælp er det ærgerligt at de må vente unødvendigt længe, fordi lægevagten skal tale med glemsomme borgere, som ikke har fået fornyet deres recept i tide.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078