23948sdkhjf

Himmerland skal gennemføre anlægsprojekter

Nordjyske borgere skal som planlagt blandt andet kunne modtages i et nyt modtageafsnit på Sygehus Himmerland, der skal stå klart i 2011. Det indstiller et enstemmigt forretningsudvalg til Regionsrådet
Forretningsudvalget i Region Nordjylland opfordrer enstemmigt Regionsrådet til ikke at ændre beslutningen for allerede planlagte anlægsprojekter på Sygehus Himmerland. Det står klart efter tirsdagens møde i forretningsudvalget, hvor kontraktforhandlingerne for 2010 med sygehuset blev gennemført.

Besparelser på anlæg

I 2010 skal der gennemføres en række besparelser på anlægsprojekterne i Region Nordjylland. Men forretningsudvalget har nu besluttet, at anlægsprojekterne på Sygehus Himmerland ikke bliver taget med i den handlingsplan, som Regionsrådet skal tage stilling til med mulige besparelser for 2010:

- Regionsrådet skal først træffe den endelige beslutning, men forretningsudvalget indstiller, at anlægsprojekterne i Himmerland ikke berøres af besparelser, siger Ulla Astman, regionsrådsformand.

- Beslutningen i forretningsudvalget skal skabe ro og sikkerhed for personalet på Sygehus Himmerland og de udviklingsplaner, der arbejdes med på sygehuset, siger Ulla Astman, regionsrådsformand, og understreger samtidig, at beslutningen vil sikre en høj produktivitet på både Sygehus Himmerland og i Ortopædkirurgien.

Anlægsprojekterne på Sygehus Himmerland involverer blandt andet etableringen af et generelt modtageafsnit af visse akutte patientgrupper i Hobro. Modtageafsnittet har et budget på 20 mio. kr. Desuden skal der etableres ændringer i operationsafsnittet og medicinsk ambulatorium i Farsø til 18,5 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078