23948sdkhjf

To millioner til handicappede børns ferie

Dansk Folkepartis socialordfører, Martin Henriksen, er blevet enig med socialminister Benedikte Kiær (K) om at bruge 2 millioner kroner fra en særlig pulje til initiativer på blandt andet social- og sundhedsområdet til handicappede børns sommerferie.  
Finanslovsaftale

Det var i forbindelse med finanslovsaftalen for 2010, at Dansk Folkeparti foreslog oprettelsen af en pulje til mindre sociale initiativer, som dog gør en stor positiv forskel for dem, som får gavn af midlerne. Det er nogle af disse midler, som nu udmøntes i fællesskab med regeringen.- De ekstra midler kan søges af store og små handicaporganisationer til afholdelse af ferieophold, og det betyder, at flere handicappede børn og deres forældre får mulighed for et sommerferieophold. Det finder jeg overordentligt glædeligt, siger Martin Henriksen. 

Midlerne til handicappuljen

Midlerne vil tilgå handicappuljen til fordeling til næste års ferie- og koloniophold og andre ophold.- Det vigtigste er, at de midler, som Dansk Folkeparti igennem en del år har været med til at finde, også kommer ud og gør gavn. Der er tit meget store beløb involveret i de mange forskellige sociale tiltag, men mindre beløb, om end 2 millioner kroner immervæk også er mange penge, kan i dén grad gøre en forskel, og jeg er meget glad for, at handicappede børn kan få et ekstra pusterum i deres tilværelse og få nogle gode oplevelser, siger Martin Henriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171