23948sdkhjf

Ny formand for medicoindustrien

Elisabeth Geday, der til dagligt arbejder som Director External Affairs i Coloplast A/S, en af Danmarks største medicovirksomheder, er valgt som ny formand for Medicoindustriens bestyrelse. Den nye formand repræsenterer Medicoindustriens 111 medlemsvirksomheder.

"Virksomhederne i den danske medicoindustri er helt centrale partnere for sundhedssektoren og en væsentlig faktor i dansk eksport. Vi beskæftiger mere end 20.000 mennesker i Danmark, omsætter globalt for mere end 46 mia. kroner årligt og leverer stort set alle de apparater og produkter, som du ser og rører ved hos lægen – fra scanneren over blodtryksapparatet til bandagen," fortæller Elisabeth Geday.

“Vores stadig større udfordring er at vise, hvordan innovative produkter og ny teknologi kan være med til at sikre mere sundhed for de samme penge. Vi skal levere de mange løsninger, som på én og samme gang styrker patientbehandlingen, reducerer de totale samfundsudgifter og skaber vækst i de danske virksomheder. Og det kan vi. Nøgleordene er innovation, sammenhæng og effektivitet," fastslår hun.

Milliarder på verdensplan

Elisabeth Geday har tidligere siddet i Folketinget for Det Radikale Venstre og har før det bl.a. været pressechef i Ingeniørforbundet (IDA) og kommunikationsrådgiver i Specialarbejderforbundet (SID) og Advice A/S. Elisabeth Geday er uddannet cand.scient.pol. fra Århus Universitet.

Elisabeth Geday afløser Morten Falck Larsen, Mediplast ncnielsen, der efter fire år trådte tilbage som formand på forårets generalforsamling. Som næstformand for Medicoindustrien er Anne Klitgaard, QA/RA Manager, LiNA Medical Aps, blevet genvalgt.

Medicoindustrien er brancheforening for virksomheder, der i Danmark udvikler, producerer, sælger eller på anden vis har interesse i medicinsk udstyr, teknologi og apparatur. Danske medicovirksomheder udvikler, producerer og markedsfører på verdensplan for over 46 mia. kr. og beskæftiger mere end 20.000 medarbejdere i Danmark og yderligere 20.000 i udlandet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063