23948sdkhjf

Krykker giver kulør på tilværelsen

smartCRUTCH hedder en ny serie krykker, som gør det lidt mere farverigt at være gangbesværet. Krykkerne fås i både en almindelig model og en sportsmodel, og der er stort set frit valg på farveskalaen – fra diskret grålig eller afdæmpet blå til skrigende pink eller spraglet rødmønstret.

smartCRUTCH-krykkerne er designede, så vægten kan fordeles mellem underarm og hænder alt efter, hvad kræfterne rækker til. Dette skulle ifølge producenten reducere risikoen for smerter, ikke kun i arme og hænder men også i skuldre og albuer, hvilket specielt gigtpatienter kan få glæde af.

Krykken kan højdejusteres i 14 trin med 30 millimeters mellemrum, så den kan være alt fra 80 til 120 centimeter høje. Armstøtten kan ligeledes højdejusteres, så den kan tilpasses den enkelte bruger.

Ifølge designeren bag smartCRUTCH, Colin Albertyn, er krykken designet med brugerens livsstil for øje. Med de mange valgmuligheder med hensyn til farvevalgt, er der taget højde for, at smag og behag er forskellig, og derudover er der tænkt i, hvordan det kan blive nemmere at være afhængig af krykkestokke. Blandt andet er smartCRUTCH konstrueret, så brugeren kan gå op ad en trappe og holde ved gelænderet med den ene hånd, mens den anden hånd kan bære begge krykkestokke uden, at der er risiko for at falde over dem. Vægten er begrænset til 800 gram, hvilket også er med til at gøre dem meget nemme at have med at gøre i dagligdags situationer.

Krykkerne kan bære personer, der vejer op til 120 kilo, men heller ikke sværvægterne skulle få problemerne med smerter på grund af de mange kilo, fordi det stadig er muligt at dele vægten ligeligt mellem arme og hænder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156