23948sdkhjf

Nye brandbiler til Lejre Brandvæsen

Mandag fik Lejre Brandvæsen ikke mindre end to nye brandbiler. Brandbilerne erstatter to ældre biler på henholdsvis 27 år og 32 år. Beredskabschef Per Boye fortæller, at når Lejre Brandvæsen fremover modtager et alarmopkald, registreres opkaldet automatisk af brandbilernes GPS system. På en skærm i førerhuset vises alarmadressen, hvilket type uheld der er tale om, samt et kort over hvor uheldet er sket med angivelse af den korteste kørerute.

 

Bedre service

- Med de nye brandbiler kan borgerne forvente en bedre service, idet bilerne både kan accelerere, køre og manøvre bedre end de tidligere, hvilket vil betyde, at når Lejre Brandvæsen bliver kaldt ud til en brand, vil de kunne være endnu hurtigere fremme end tidligere, siger beredskabschef Per Boye.
 
Det var en stolt beredskabschef, der mandag kunne byde formanden for Beredskabskommissionen borgmester Mette Touborg velkommen til indvielsen af to nye brandbiler.

- Det er glædeligt, at Lejre Brandvæsen nu har to brandbiler, og jeg ser frem til, at brandbilerne vil kunne yde borgerne den mest effektive og bedst mulige service, siger borgmester Mette Touborg.
 
- Brandbilerne har været undervejs længe og under hele forløbet har der været et tæt samarbejde mellem leverandøren og brandvæsenets mandskab. Bilerne er opbygget efter de mest optimale, bedste miljømæssige og arbejdsmæssige betingelser, fortæller beredskabschef Per Boye.
 
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093