23948sdkhjf

Regionsrådet fordeler 18 mio kr til rengøringsinitiativer

Der er fokus på forbedring af rengøringen på hovedstadens hospitaler og psykiatriske centre, da eksterne kontroller har vist, at rengøringen ikke lever op til den fastsatte standard. Derfor har regionsrådet i budget 2010 bevilget 18,1 mio. kr. ekstra til styrkelse af området. Nu er det besluttet, hvordan pengene skal fordeles.

 

Hovedparten af pengene går til de enkelte hospitaler og centre

17,6 mio. kr. bliver fordelt mellem regionens virksomheder, mens 0,5 mio. kr. afsættes til udvikling af fælles uddannelseskoncept samt bistand i forbindelse med valg af rengøringsprodukter.

"Vi har brug for bedre uddannelse til vores medarbejdere i rengøringsafdelingerne - uanset om det er vores egne folk eller de arbejder for et firma, som regionen har udliciteret til. Alle ledere i rengøringen skal have kendskab til de gældende metoder og midler, men det er også vigtigt, at vi i regionen får skabt et fælles uddannelseskoncept, som lederne kan tage udgangspunkt i, når de skal opkvalificere medarbejderne eller modtage nye medarbejdere i afdelingen" siger regionsrådsformand Vibeke Storm Rasmussen (S).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062