23948sdkhjf

Plejecenter i Nyborg har vundet netværksprisen 2010

Plejecenter Svanedammen løb med Netværksprisen 2010 og er nu slået til ridder af Erhvervslivets Ridderkors
Stort tillykke til Plejecenter Svanedammen. Det har været et par spændende dage for både beboere, ansatte og ikke mindst centerleder Annette Fabricius på Plejecenter Svanedammen i Nyborg. Mandag 15. november blev spændingen nemlig langt om længe udløst, og det var ventetiden værd. Plejecenter Svanedammen løb med Netværksprisen 2010 og er nu slået til ridder af Erhvervslivets Ridderkors.

Plejecenter Svanedammen har vundet prisen for sit sociale ansvar – et ansvar både ledelsen og medarbejderne har taget meget alvorligt. Alle medarbejdere har bl.a. været på kursus, hvor de fået de rette værktøjer til at hjælpe samfundets svageste til at blive stabile medarbejdere og rigtig gode kolleger. I samarbejde med Jobcenter Nyborg har Plejecenter Svanedammen rekrutteret udsatte ledige til afklaring, og det har ført til, at tre medarbejdere nu er ansat i flexjob, og knap 10 pct. af medarbejderne på Plejecenter Svanedammen er af anden etnisk baggrund end dansk.

Prisen fejres med en reception for centrets beboere i dag, onsdag, kl. 14.30, hvor også borgmester Erik Christensen og formand for Sundheds- og Ældreudvalget Kaj Refslund også vil være tilstede.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062