23948sdkhjf

Cobi Rehab får millionkontrakt med stor amerikansk koncern

Cobi Rehab indgår millionkontrakt med den amerikanske KCI koncern om produkter til svært overvægtige
Den globale medikotekniske virksomhed KCI har valgt Cobi Rehab som samarbejdspartner på det europæiske marked for hjælpemidler til fysisk handicappede. Kontrakten, som løber over tre år, er i millionklassen.

KCI beskæftiger mere end 7000 mennesker og markedsfører produkter i over 20 lande. I 2008 var årsomsætningen 1,8 milliarder USD.

"Vi er meget stolte over at være udvalgt blandt en lang række velansete europæiske virksomheder," siger administrerende direktør for Cobi Rehab, Keld Jørgensen.

“Vi har gennem en årrække været repræsenteret på det globale marked primært med hjælpemidler til svært overvægtige, bariatriske patienter. Derfor ligger vi inde med en stor vidensbank på dette område, hvilket vil komme KCI og deres kunder til stor gavn," fortsætter Keld Jørgensen.

Egne XXL-produkter

Cobi Rehab har opereret på det globale marked i mange år og startede med at importere kørestole fra USA og Canada, da der ikke rigtig fandtes egnede produkter på det europæiske marked. Keld Jørgensen fandt dog hurtigt ud af, at de importerede produkter ikke var optimale til de tunge brugere, som de var tiltænkt.

"Vi havde studeret problematikken med bariatriske patienter i mange år, før vi påbegyndte vores egen produktion. Da jeg fik kontakt til den ekstremt erfarne ingeniør Gert Rønne, gik vi i gang med at udvikle produkter efter vores hoved og efter brugernes behov. Vi har kombineret terapeutisk viden med min viden om STW (Stiffness To Weight) fra cykelindustrien og dermed fået lette og stærke produkter, der tilgodeser de forskellige behov, der ligger i at beskæftige sig med mennesker, der vejer op til 450 kg," fortæller Keld Jørgensen. Han synes ikke, det er helt ufortjent, at et af verdens største firmaer indenfor hospitalssektoren vælger Cobi Rehab som partner.

“Vi har i mange år været 110 pct. fokuseret på at udvikle og producere de bedste produkter så som kørestole, badetoiletstole etc med en vægtkapacitet på 325 kg. Disse produkter er helt unikke og vores produktportefølje består nu af langt de bedste produkter på markedet," fastslår Keld Jørgensen, som har mange ideer endnu på tegnebrættet til flere produkter til svært overvægtige.

Kvalitetsprodukter

Marketing manager i KCI, Bernd Tietze, beskriver begrundelsen for samarbejdet således:

"KCI leverer optimal service for bariatriske brugere via BariAir terapi sengesystemet. Produktet står for pålidelighed og løsning. Det er vores mål at tilbyde komplette løsninger til vores kunder med de bedste produkter, der findes på markedet. Alle de studier, som vi hidtil har udført, viser, at Cobi Rehab’s produkter er konstrueret af personer, som forstår bariatriske patienter. Vi markedsfører Cobi Rehabs produkter udelukkende til den tyske hospitalssektor og vores kunders feedback bekræfter os dagligt i vores beslutning."

Ud over at kombinationen af produkter fra KCI og Cobi Rehab støtter patienterne optimalt, har plejepersonalet ligeledes fået bedre mulighed for at give bedre pleje, yde bedre mobilisering samt personlig hygiejne til bariatriske patienter på hospitaler og i plejesektoren.

KCI identificerede via markedsundersøgelser på tyske hospitaler, at det er essentielt at have en lang række forskellige produkter, der kan understøtte sygeplejerskernes arbejde for at kunne yde optimal pleje og hurtig mobilisering af bariatriske patienter, og samtidig bibeholde respekten for patienten i den daglige pleje. Det var hos Cobi Rehab, man fandt de kvalitetsprodukter, der kunne leve op til kravene.

For yderligere information tlf. 70 25 25 22

www.cobi.dk

www.xxl-rehab.com

Fakta om Cobi Rehab

Cobi Rehab blev etableret i 1995 af Keld Jørgensen. Virksomheden har specialiseret sig i at levere hjælpemidler til fysisk handicappede til det private og offentlige erhvervsliv i Danmark, Europa og USA.

Cobi Rehab har gennem de sidste år oplevet en stor vækst på det europæiske marked med en omsætningsstigning på 50 pct. og en forøgelse af medarbejderstaben fra fire til 10 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.046