23948sdkhjf

Et skulderklap til dig…

I denne kolde tid synes Danmark at glemme de varme hjerter og varme hænder indenfor social- og sundhedssektoren. Glemme, at det, der tæller for de fleste her, er ønsket om at gøre en forskel for andre mennesker. Her skal det give mening!

Helt konkret har medierne i 2010 bl.a. fokuseret på det jaskeri, som er foregået enkelte steder indenfor plejesektoren. Nullermænd og personlige indkøb. For at være helt klar i denne sag: Det er ikke okay at være slendrian. Det enkelte brådne kar sender Sorte Per videre til sine pligtopfyldende kollegaer, som gør deres arbejde til ug.

NyhedsInformation mener, at ’den gode gerning’ på landets plejehjem skal mere frem i lyset. Vi vil gerne sætte fokus på alle de gode fortællinger fra den sektor, som i 2010 har fået mere ris end ros.

Når fortællingerne om de mange varme hjerter og varme hænder forsvinder blandt de få kolde nullermænd og en liter mælk til eget køleskab, så har pressen fokuseret for ensidigt. De brådne kar skal frem i lyset – men det er samtidig vigtigt, at vi husker at rose alle de andre.

NyhedsInformation vil derfor gerne give dig og dine kollegaer en julegave. Eller rettere en julefortælling. Fortællingen om en helt almindelig hverdag på ét af landets plejehjem.

Det er fortællingen om livsmætte, men glade ældre beboere, personale der synger på arbejdspladsen og masser af julehumør. Historien om en helt almindelig decemberdag på et helt almindeligt plejehjem. Et plejehjem med varme hjerter og varme hænder.

Og så et løfte til vores læsere: I det nye år vil NyhedsInformation blive bedre til at fortælle de gode historier fra det virkelige liv indenfor social- og sundhedssektoren. For når andre medier fokuserer på de dårlige fortællinger, så må vi fortælle de gode. Fortællingerne om, hvorfor social- og sundhedssektoren skal have flere skulderklap.

Glædelig Jul og godt nytår
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078