23948sdkhjf

Hansen møder Enevoldsen

Fredag den 16. april holder Ringkøbing-Skjern Kommunes borgmester Iver Enevoldsen møde med regionsformand Bent Hansen for at drøfte Regionshospital Ringkøbings fremtid. I et brev til Bent Hansen fra den 15. marts udtrykker Iver Enevoldsen sin tilfredshed med, at regionens plan for besparelser ikke skal ramme akutfunktionerne i Ringkøbing-Skjern Kommune, hverken det præhospitale beredskab eller akutklinikken i Ringkøbing
Baggrunden for brevet er dog, at borgmesteren er utilfreds med, at der nu igen skabes usikkerhed om hospitalets fremtid.

 

En bekymret borgmester

- Jeg er imidlertid stærkt bekymret over de overvejelser, der er om at gennemføre yderligere reduktioner af Regionshospital Ringkøbing, ja måske endda en lukning, skriver Iver Enevoldsen i sit brev.

Borgmesteren mener ikke, at der på nuværende tidspunkt er grund til at skære yderligere ned på sygehusbetjeningen i området.

- Jeg synes, der i Ringkøbing-Skjern Kommune har været opbakning til målet om placeringen af et nyt storsygehus i Gødstrup, og når dette sygehus kan ibrugtages, vil det være naturligt at gøre sig overvejelser om, hvordan den regionale sundhedsbetjening skal være i det vestlige Region Midtjylland, men jeg synes ikke, at der på nuværende tidspunkt er grundlag for yderligere reduktion af sygehusbetjeningen i det vestlige område af Region Midtjylland, udtrykker Iver Enevoldsen.

Han påpeger blandt andet, at både tilfredsheden med hospitalet og produktiviteten er høj, og at det især for ældre mennesker er vigtigt, at afstanden til hospitalet ikke er for stor.

Mødet holdes den 16. april klokken 15.00 i Viborg. På mødet vil også den stigende mangel på praktiserende læger blive drøftet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078