23948sdkhjf

Lindor: Inden sygehuse til de stor kommuner

Borgmester Poul Lindor Nielsen konstaterer, at Regionsrådet ved at placere det kommende hovedsygehus i Køge har valgt en model, der går helt uden om de to største kommuner, som var hjørnestenene i den tidligere sygehusplan.

 

Køge vandt det hele...
 
Regionsrådet i Sjællandsregionen traf tirsdag aften den 16. marts beslutningen om, hvor det kommende hovedsygehus og de fire akutsygehuse skal placeres. Køge blev den store vinder og får både hoved- og akutsygehus. Roskilde og Næstved får ikke del i akutsygehusene og må se frem til en status som nærsygehuse med langt færre aktiviteter end i dag.
 
- Det er jo stadigt tydeligere, at der ikke bliver nogen fremtid for Roskilde Sygehus. Beslutningen efterlader de to største kommuner og byer i regionen, og de tættest befolkede områder, uden akutsygehuse. Og så er det jo det paradoks i beslutningen, at Roskilde og Næstved fra at være de to hovedbyer i regionens første sygehusplan nu pludselig er dømt helt ude. Det kan man da kalde en 180 graders vending, siger borgmester Poul Lindor Nielsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.565