23948sdkhjf

Fem års udviklingsarbejde og et banebrydende lofthejssystem

Guldmann A/S præsenterer det nye GH3 lofthejssystem på årets Health & Rehab. Udgangspunktet for systemet har været en nøje gennemgang af plejepersonalets ønsker og behov og en minutiøs gennemgang af deres løfte- og forflytningsprocesser. Målet har været at skaffe brugerne mere tid til omsorg.

Resultatet er blevet et banebrydende lofthejssystem, som er designet for fremtiden.

“Vi viskede tavlen ren og startede forfra og benyttede os af de nyeste materialer og teknologier. Vi parrede den viden, vi havde med ny viden fra de, der bruger lofthejs hver dag. Vi lyttede, handlede og nu sætter vi nye standarder med et GH3 lofthejs, der er hurtigt, stærkt, attraktivt og effektivt," siger eksportchef i Guldmann A/S, Bendt Apollo Rasmussen.

GH3 er 7. generation af lofthejsteknologi fra Guldmann. Det er resultatet af 27 års erfaring og viden samt fem års udviklingsarbejde.

Kun ved at forstå processen ned i mindste detalje er det muligt at designe et system, der kan hjælpe og aflaste mest muligt.

Så ved GH3 udviklingsprojektets opstart var første skridt at opsøge og lytte til de, som hver dag gennemfører løft og forflytninger i mange forskellige plejemiljøer verden over.

Hvad der blev observeret og diskuteret blev noteret og struktureret. Og det er på baggrund af disse data kombineret med den omfattende erfaring, som Guldmann har samlet gennem årene, at grundlaget for GH3’s designkoncept og kravspecifikation blev til. Guldmann kalder det: "De ti bud".

Prisbelønnet

Selv før sin lancering i 2009 vandt GH3 lofthejssystem fra Guldmann sin første design pris - den prestigefyldte tyske/europæiske "Red Dot" i kategorien "Life science and medicine". The Red Dot Design Award er en af de største og mest anerkendte design konkurrencer verden over.

Hvert år anmelder og vurderer en international jury de indsendte produkter efter kriterier som graden af innovation, funktionalitet og kvaliteten af udførelsen. Dette sikrer international accept, og prisen anses som et kvalitetsstempel.

Konkurrencen i 2009 omfattede 1.636 firmaer fra 57 lande med i alt 4.252 ansøgninger til vurdering.

Guldmann GH3 lofthejssystem er designet i samarbejde med Arkitektfirmaet C. F. Møller

GH3 lofthejssystemet fås i modellerne GH3, GH3+ og GH3 Twin og anvendes alt efter hvilket behov, de skal dække. Lofthejssystemet er et helt igennem modulariseret system og dermed også en platform for fremtidig udvikling. I takt med at nye behov opstår, og nye teknologier eller materialer bliver tilgængelige, vil nye funktioner og ændrede specifikationer kunne indarbejdes i GH3 produkterne løbende.

Nærmere oplysning

Tlf. 87 41 31 00

Stand nr. C2033

"De ti bud"

1 "Overhold normerne" GH3 er designet, så det er fuldt i overensstemmelse med både gældende normer og bestemmelser – både de lovpligtige og brugerdrevne, HMI, CE og UL mærket.

2 "Gør mit arbejdsmiljø bedre" GH3 er et løftemodul, som altid er klar til brug. Det kører let og ubesværet i et skinnesystem, der kan nå frem overalt. Løftebøjlen er nem at betjene og kan hurtigt skiftes. Håndbetjeningen er altid lige ved hånden og enkel at anvende.

3 "Tilpas systemet til mine arbejdsprocesser" GH3 lofthejs systemet kan håndtere alle løftesituationer overalt, hvor der er behov. Det har en høj grad af konfigurerbarhed og mange muligheder for til- og fravalg af udstyr og specifikationer.

4 "Gør systemet mere brugervenligt" GH3 lofthejssystemet er altid klar til brug og er enkelt at betjene, så kan brugeren fokusere på plejesituationen og ikke på mekanikken.

5 "Skaf mere tid til omsorg" GH3 er hurtigt i brug – med fuld vægt kan det løfte med en fart på op til 60mm/sek. Hejset kan bl.a. fås med integreret vægt, så brugeren kan vejes.

6 "Gør løftet komfortabelt" GH3’s design og teknologi sætter nye standarder for, hvad man kan forvente af et moderne lofthejssystem.

7 "Tiltal alle sanser" Designet er attraktivt og tidløst. Samtidig er hejset designet efter ideologien om, at det ikke blot skal være sikkert – det skal også se sikkert og stærkt ud.

8 "Gør det nemt at integrere" Skinnerne til GH3 lofthejset kan beklædes med et cover i valgfri farve og design, hvilket gør det muligt at integrere systemet bedst muligt i eksisterende miljøer.

9 "Lev op til miljøkrav og gør det nemt at genbruge" Uden at gå på kompromis med styrken, kvaliteten og funktionaliteten, er GH3 designet efter en forenklet og rationaliserende produktions- og installationsproces, og samtidig er antal af sliddele mindsket.

10 "Gør vedligehold og drift enkel" I GH3 lofthejset er indbygget et servicemodul, der fortæller, hvornår hejset skal have foretaget det årlige eftersyn, om en sliddel bør skiftes, og det er også muligt at trække en statistik over antal løft.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094