23948sdkhjf

Smart toiletløsning som inspirerer plejesektoren

Med en voksende ældregeneration og færre hænder til at løse pleje- og omsorgsopgaver er der mange udfordringer på plejeområdet. Velfærdsteknologi bidrager med inspiration til at inddrage ny teknologi i boligen og har dermed potentiale til at spille en væsentlig rolle i fremtidens pleje.

Med den smarte toiletløsning AquaClean fra Geberit kan handicappede og ældre nu få velfærdsteknologi på badeværelset, som giver øget livskvalitet – og letter arbejdet for plejepersonalet.

Velfærdsteknologi dækker over mange forskellige produkter og løsninger, der alle har til formål at sikre en bedre ressourceudnyttelse i forbindelse med velfærdsydelser og/eller at tilvejebringe en bedre kvalitet af disse ydelser for brugerne.

Teknologierne, der udvikles specielt til ældre mennesker, personer med kroniske sygdomme samt borgere

med handicap i forskellige former og grader, installeres i borgerens eget hjem og kan gøre dem selvhjulpne og dermed øge livskvaliteten.

På toilettet

Netop det at kunne klare toiletbesøg på egen hånd opleves af mange som afgørende for at føle sig selvhjulpne i hverdagen. Derfor er der igennem de senere år kommet meget fokus på toiletter og toiletsæder, som har indbygget bidet- og tørrefunktion. Nogle borgere bliver helt selvhjulpne, mens andre fortsat har behov for hjælp. Vigtigst er det dog, at toiletbesøget opleves som mere "værdigt" og "normalt", når selve den intime del af toiletbesøget med et douche-wc kan klares alene.

Det er sågar muligt at programmere funktioner såsom vandtemperatur, tørretid og vandstråle-område til den enkelte bruger, og toiletterne kan forprogrammeres til forskellige brugere. Betjeningsenheden kan enten sidde på selve toilettet eller bestå af en fjernbetjening, der er håndholdt eller monteret på væg, eller den kan være fodbetjent.

Nærmere oplysning

Tlf. 86 74 10 86

Stand nr. C2047

Fakta

Geberit AquaClean er en serie af toiletsystemer og toiletsæder, der med en blid brusestråle sikrer

den reneste og mest behagelige rengøring efter ethvert toiletbesøg.

Foruden den regulerbare brusestråle tilbyder de enkelte modeller en række ekstrafunktioner som

varmluftsblæser, massage- og intimbruser, lugtudsugning og fjernbetjening.

Serien består af fire komplette toiletsystemer samt tre løse toiletsæder, hvilket tilgodeser forskellige behov.

Alle modeller er kendetegnet ved høj komfort, funktionalitet og moderne design, så Geberit

AquaClean passer perfekt ind i ethvert badeværelses- og velværemiljø.

Priserne for Geberit AquaClean-seriens løse toiletsæder starter ved ca. 5.000 kr., mens de mest

luksuriøse modeller af komplette toiletsystemer koster over 30.000 kr.

Geberit AquaClean forhandles af udvalgte VVS-forhandlere over hele landet. Oplysninger om priser og nærmeste forhandler fås på tlf. 86 74 10 86.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125