23948sdkhjf

Viden, inspiration og holdninger

Health & Rehab er meget mere end produkter. På konferencer, seminarer, workshops og cafeer præsenterer og diskuterer fagfolk, brugere, specialister og virksomheder ny viden og holdninger samt udveksler syspunkter.

Health & Rehab har i år fokus på bl.a. fire spændende områder: Hospital, bariatri, demens og teknologi. Det betyder, at messens gæster har mulighed for at supplere besøget på udstillingen med deltagelse i fem konferencer, som afdækker problemer og muligheder i relation til fokusområderne.

“Fordelene ved at kombinere udstillingen og konferencerne er åbenlyst store. Kombinationen giver messens gæster mulighed for at supplere teoretisk viden med håndgribelige produkter – eller omvendt.

Derfor opfordres deltagerne på konferencer og seminarer også til før eller efter at besøge udstillingen, hvor de kan få et indblik i de nyeste produkter og ideer inden for social- og sundhedssektoren og se, hvad fremtidens teknologi kan bringe, og hvordan teknologien kan blive en større hjælp i hverdagen,“ siger salgschef Philip Schumann fra Health & Rehab.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109