23948sdkhjf

Hjælpemiddelinstituttet har 30 års jubilæum

Dansk Hjælpemiddel Institut blev etableret i 1980 på initiativ af Socialstyrelsen
Hjælpemiddelinstituttet, som det hedder i dag, er et veletableret og stærkt nationalt videnscenter. Instituttet udvikler og formidler viden om, hvordan hjælpemidler og andre teknologiske løsninger kan bidrage til at inkludere og skabe bedst mulige vilkår i samfundet for mennesker med funktionsnedsættelse.

Hjælpemiddelinstituttet er en selvejende institution under Sevicestyrelsen, som er placeret under Socialministeriet. Geografisk er Hjælpemiddelinstituttet fordelt over to steder, dels i Tåstrup på Teknologisk Institut og dels i Århus på MarselisborgCentret.

Hjælpemiddelinstituttet udstiller på Health & Rehab, og på standen vil man kunne få en introduktion til Hjælpemiddelbasen, som er Danmarks største base med over 44.000 hjælpemidler, lige som man kan få præsenteret fire online netværk for fagfolk og få en dialog om Hjælpemiddelinstituttets andre aktiviteter.

I anledning af 30 års jubilæet kan man på standen se nogle udvalgte hjælpemidler fra dengang. Man kan også deltage i jubilæumskonkurrencen, hvor man kan vinde en luksuskurv med vin, chokolade og designer artikler. På seminarområdet holder Hjælpemiddelinstituttet miniseminarer om kravspecifikationer i forbindelse med indkøb, Nye muligheder i Hjælpemiddelbasen og hvordan man sparer tid og holder sig fagligt opdateret med online netværk.

Nærmere oplysning

tlf. 87 412450

Stand nr. C1-070
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063