23948sdkhjf

Bedre hygiejne med ny sengedispenser

Novadan har i mange år solgt vægdispensere til håndsæbe og hånddesinfektion. Vi kender dem alle - de hænger ved håndvaskene på alle sygehuse, og der skal de fortsat hænge.

Nu introducerer Novadan imidlertid et helt nyt produkt - nemlig en dispenser, som kan hænge på patientsengen. Herved har lægen, sygeplejersken og også besøgende mulighed for at desinficere deres hænder så tæt på smitteområdet som muligt.

Et simpelt, men yderst innovativt produkt, som både giver bedre hygiejne, mere effektivitet og bedre arbejdsmiljø.

Dispenseren kan også hænge på rengøringsvogne og andre steder, hvor det er en fordel, at dispenseren er tæt på arbejdsområdet.

Novadan har - foruden mange andre kvalitetsprodukter - dispenseren og tilhørende hånddesinfektion med på Health & Rehab.

Novadan er den førende leverandør af miljørigtige rengøringsmidler og udvikler målrettet midler tilpasset de specielle danske krav til miljø og arbejdsmiljø. Produkterne overholder allerede nu fremtidens krav. Et team af konsulenter bistår gerne med rådgivning om valg og anvendelse af produkter, uddannelse og teknisk service.

Novadan tilbyder et konkurrencedygtigt sortiment af kvalitetsprodukter til sundhedssektoren: Håndsæbe, hånddesinfektion og mild håndcreme, væg- og sengedispensere, touch free håndklædedispenser med ekstra blødt papir samt produkter til rengøring, desinfektion, opvask og tøjvask.

Nærmere oplysning

Tlf. +45 76 34 84 00

Stand nr. C1048
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11